Back to top

Nokian vappu 2018

Nokian Mammat ylpeänä esittää: Nokian vappu 2018! Vappupäivän upeimmassa spektaakkelissa on paljon kivaa tekemistä koko perheelle kello 10-14 välillä Kankaantaan koulun pihassa ja salissa.

Koko tapahtuman ajan meitä viihdyttää hauska PellePändi ja kello 10-11 lapsia leikittää mahtava SuperSam. Iltapäivällä kello 12-13:30 saamme vieraaksemme kuninkaallisia, kun jääkuningatar ja -prinsessa saapuvat viihdyttämään prinsessafaneja. Myös poniratsastusta on tarjolla sekä oikealla ponilla kärryineen että keppariradalla!

Nokian Palloseuran pisteellä pelataan minipelejä ja pääset testaamaan taitojasi myös frisbeegolfissa! Koulun liikuntasalissa lapset pääsevät temppuradalle, pomppulinnaan ja ottamaan toisistaan mittaa sumopainissa.

Isommille ja pienemmille autofaneille on luvassa todellista herkkua. Tapahtumassa ovat esillä Mika Saaren kiihdytysauto ja Markus Mannisen ralliauto. Paikalla on myös Siuro Cruisersin upeiden näyttelyautojen, jenkkiautojen kokoontumisajot.

Myyntikojuissa on myynnissä paljon kaikkea ihanaa: vappupalloja ja -tilpehööriä, suolaisia ja makeita herkkuja, käsitöitä, leluja, kukkia, kosmetiikkaa, vaatteita ja asusteita sekä paljon muuta! Kannattaa varata siis käteistä mukaan. Voit nautiskella herkut myös paikan päällä, sillä pihalla on piknik-pöytiä.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Yhteistyössä ja tukijoinamme tapahtumaa mahdollistamassa ovat:
Aito Säästöpankki
Kirppiskahvila Vaahteramäki
MLL Siuro-Linnavuoren yhdistys
Nokian kaupunki
Nokian Panimo Oy
Nokian Vaneritarvike Oy
Nokian Yrittäjät ry
Prisma Nokia
RTV-Yhtymä Oy
Saleset Oy
Tampereen Opastemestarit Oy
Tredu
Vuokraliftit Oy

Dates: 
Tiistai, 2018, toukokuu 1 - 10:00 to 14:00